Friday, 9 December 2011

HASRULHASSAN.COM: Kami Blogger Baru

Salam Korang...


Entry kali ni adalah kena mengena dengan segmen yang aku nak join under Sifu Hasrul Hassan..


2)Tulis serba sedikit mengenai diri anda dan blog anda tidak melebihi 100 perkataan.

Begini let me introduce my self 1st...speaking  bagai. ape kes??.hehehehe....


Nama diberi Itri Zabidi ... Mula berjinak- jinak dengan  dunia blog di sebab kan slalu stresss,bila aku stress aku kne luahkan kat kawan baek aku yuki cha..tapi kami masing- masing dah jauh..almaklumla dh abes belaja sume bwk haluan masing-masing.. so aku mula cari alternatif laen..yeahh!! blog adalah yang terbaek...boleh la tulis macam-macam bila perlu..=)


Serba sedikit tentang blog aku..more to personal blog maybe..kadang-kadang aku nak share info yg mendatangkan kebaikan kepada kawan-kawan alam maya..thats all :)

3) Tempek badge yang disertakan dan link ke blog/entri ini untuk tujuan lebih ramai blogger baru yang dapat join. 



P/s : yeah thanks for the reading..:)

8 comments:

  1. salam perkenalan (:

    say dari segmen yang sama dan dah follow awk , singgahlah ye ^.^

    http://gadistulipz.blogspot.com/2011/12/hasrulhassancom-kami-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan..
    datang dari segmen sama.
    jemput singgah ke blog..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum...


    saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

    anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete